طرز تهیه خورشت بادمجان با مرغ

خورشت بادمجان مجلسی + طرز تهیه خورشت بادمجان با مرغ

خورشت بادمجان خورشت بادمجان با مرغ خورشت بادمجان با غوره خورشت بادمجان با گوشت خورش بادمجان مجلسی معمولا برای تهیه خورشت بادمجان از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده می‌شود. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و شما می‌توانید بنا به ذائقه خود از آبلیمو، آبغوره، غوره و یا گوجه سبز به عنوان طعم‌دهنده این خورشت استفاده کنید

 

خورشت بادمجان,خورشت بادمجان با مرغ,خورشت بادمجان با غوره,خورشت بادمجان با گوشت,خورش بادمجان مجلسی,خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده,

 

خورشت بادمجان مجلسی

 

مواد لازم :
گوشت خورشتی                             ۳۰۰ گرم
بادمجان بزرگ                                 ۳ عدد
پیاز متوسط                                     ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی                    ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل                              به میزان لازم
زردچوبه و پودر دارچین               به میزان لازم
زعفران دم‌کرده                     ۱ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی                                  ۲-۳ عدد
آبلیمو یا آبغوره                  ۱-۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی و خوشمزه

 

ابتدا با استفاده از یکی از دو روش بالا تلخی بادمجان‌ ها را بگیرید و آن‌ها را سرخ کرده روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود. برای کم‌کردن چربی این غذا می‌توانید از بادمجان کبابی نیز استفاده کنید
پیاز را رنده کرده و یا به صورت نگینی یا خلالی برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.   مقداری زردچوبه، فلفل قرمز یا فلفل سیاه روی پیازها بریزید و تفت دهید تا عطر فلفل و زردچوبه آزاد شود. گوشت خورشتی را خرد کرده و با پیاز داغ و ادویه‌جات تفت دهید.